Načítám, čekejte prosím ...

Informace ke statusu útulku (GDPR)

Útulek pro zvířata v nouzi Vršava je sdružením fyzických osob – Eva Poiselová, PhD. a MVDr. Dominik Gregořík, pod názvem Útulek pro zvířata v nouzi Zlín-Vršava (dále jen „Útulek Zlín“). Sídlem sdružení je Mezilesí 628, Zlín-Vršava v zastoupení dle občanského zákoníku osoby – Eva Poiselová, IČO 75676753, místo podnikání Novosady 1329, Holešov, 769 01. Útulek Zlín je sdružením fyzických osob, které slouží především jako zařízení pro zaběhnuté, toulavé, opuštěné a odebrané psy a kočky, současně provozuje i služby psího hotelu.    Útulek Zlín je správcem osobních údajů svých klientů.  

Za účelem naplnění své činnosti zpracovává Útulek Zlín osobní údaje svých klientů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob poskytujících Útulku Zlín pravidelnou finanční pomoc formou virtuální adopce, evidence osob, které Útulku Zlín předali nebo si z Útulku Zlín převzali psa nebo kočku, nebo si je propůjčili na venčení. Účelem zpracování osobních údajů je rovněž administrace poskytovaných služeb.

 

Útulek Zlín ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Útulek Zlín používá osobní údaje klienta pro účely statistiky a zlepšování služeb a informací poskytovaných prostřednictvím webových stránek, osobní údaje klienta rovněž zpracovává a předává je třetím subjektům. Útulek Zlín v této souvislosti zavedl jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo bezplatně získat informace o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích, a právo nechat údaje upravit, zablokovat nebo odstranit. V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte Útulek Zlín prostřednictvím e-mailu utulekzlin@volny.cz.

Subjekt údajů má právo obrátit se kdykoli se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz, posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

 

28. kvě, 2018 · Eva Poiselová

Poslední aktuality

  • 2020-06-14 Lili - Vršava - foto Petr Ivančic- fb (1) Dražba obrazu bývalé útulkové kočičky LILI začíná ....

    🐱Jak přihazovat: formou komentáře na facebooku s uvedením částky, kterou jste ochotni za obraz dát Pokud nemáte facebook, je možné napsat na náš útulkový mail utulekzlin@volny.cz a my pod Vaším jménem částku vložíme

    15. čen, 2020
  • 2020-06- 14 BÁSEŇ PRO LILI Pozvánka na vernisáž obrazu Lili a zahájení jeho dražby

    Chtěli bychom Vás pozvat na vernisáž obrazu Lili - bývalé kočičky z našeho útulku - do kavárny Továrna v neděli 14.6.2020 v 17.00 hod.

    10. čen, 2020
  • predmety (5) Venčení a návštěvy na útulku od 1.5.2020

    Od 1.5.2020 bude náš útulek opět otevřen veřejnosti v obvyklých návštěvních hodinách, ale prosíme o dodržování následujících podmínek provozu.

    29. dub, 2020
  • logo-útulek Formální změna od 1.4.2020

    Milí přátelé, podporovatelé, dárci a příznivci útulku, chtěli bychom Vás informovat o formální změně platné k 1.4.2020. Na základě výběrového řízení vyhlášeného městem Zlín ke konci minulého roku budeme nadále provozovateli našeho zlínského...

    01. dub, 2020
Evidence psů - Centrální registr psů

Kontaktní formulář Zlínského útulku

Máte-li jakýkoliv dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat prostřednictvím tohoto jednoduchého formuláře.

Zpráva byla úspěšně odeslána. Děkujeme!

nebo nám můžete zavolat: +420 577 244 444