Načítám, čekejte prosím ...

Informace ke statusu útulku (GDPR)

Útulek pro zvířata v nouzi Vršava je sdružením fyzických osob – Eva Poiselová, PhD. a MVDr. Dominik Gregořík, pod názvem Útulek pro zvířata v nouzi Zlín-Vršava (dále jen „Útulek Zlín“). Sídlem sdružení je Mezilesí 628, Zlín-Vršava v zastoupení dle občanského zákoníku osoby – Eva Poiselová, IČO 75676753, místo podnikání Novosady 1329, Holešov, 769 01. Útulek Zlín je sdružením fyzických osob, které slouží především jako zařízení pro zaběhnuté, toulavé, opuštěné a odebrané psy a kočky, současně provozuje i služby psího hotelu.    Útulek Zlín je správcem osobních údajů svých klientů.  

Za účelem naplnění své činnosti zpracovává Útulek Zlín osobní údaje svých klientů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob poskytujících Útulku Zlín pravidelnou finanční pomoc formou virtuální adopce, evidence osob, které Útulku Zlín předali nebo si z Útulku Zlín převzali psa nebo kočku, nebo si je propůjčili na venčení. Účelem zpracování osobních údajů je rovněž administrace poskytovaných služeb.

 

Útulek Zlín ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Útulek Zlín používá osobní údaje klienta pro účely statistiky a zlepšování služeb a informací poskytovaných prostřednictvím webových stránek, osobní údaje klienta rovněž zpracovává a předává je třetím subjektům. Útulek Zlín v této souvislosti zavedl jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo bezplatně získat informace o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích, a právo nechat údaje upravit, zablokovat nebo odstranit. V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte Útulek Zlín prostřednictvím e-mailu utulekzlin@volny.cz.

Subjekt údajů má právo obrátit se kdykoli se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz, posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

 

28. kvě, 2018 · Eva Poiselová

Poslední aktuality

  • vanoce (4) Od pátku 4.12.2020 opět otevřeno...

    Dle nového vládního rozvolňování budeme moci od pátku 4.12.2020 otevřít náš útulek opět veřejnosti.  

    30. lis, 2020
  • 127199971_3459683590791933_5749056597190414428_n Vánoční přání s ozdobou na stromeček 🎄🐶🐱🎄🌟

    Tyto krásné dřevěné vypalované přáníčka pro náš útulek vyrobila paní Apoštolová a my ji chceme za její iniciativu moc poděkovat. Toto vánoční přáníčko, kde obdarovaný si může vyloupnout ozdobu na stromeček, Vám bude celé vánoce připomínat, že...

    24. lis, 2020
  • Útulek kalendář 2021 A3 Útulkový kalendář na rok 2021 je tu !

    Tak jako každý rok jsme i tento rok pro Vás přichystali týdenní kalendář plný krásných fotek a příběhů. Výtěžek z kalendáře nám pomáhá s pokrytím nákladů na veterinární péči našich psíků a kočiček. Děkujeme moc, že si ho koupíte pro radost svou...

    14. říj, 2020
  • logo NNOZ_RGB Nadace na ochranu zvířat podpořila náš útulek

    Nadace na ochranu zvířat podpořila náš zlínský útulek finanční částkou 5000,- Kč. Konkrétně se jednalo o pomoc s úhradou nákladů na kastraci koček a kocourů v našem útulku. Tato finanční částka byla vyčerpána během dvou měsíců. Děkujeme moc za...

    12. říj, 2020
Evidence psů - Centrální registr psů

Kontaktní formulář Zlínského útulku

Máte-li jakýkoliv dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat prostřednictvím tohoto jednoduchého formuláře.

Zpráva byla úspěšně odeslána. Děkujeme!

nebo nám můžete zavolat: +420 577 244 444