Načítám, čekejte prosím ...

Informace ke statusu útulku (GDPR)

Útulek pro zvířata v nouzi Vršava je sdružením fyzických osob – Eva Poiselová, PhD. a MVDr. Dominik Gregořík, pod názvem Útulek pro zvířata v nouzi Zlín-Vršava (dále jen „Útulek Zlín“). Sídlem sdružení je Mezilesí 628, Zlín-Vršava v zastoupení dle občanského zákoníku osoby – Eva Poiselová, IČO 75676753, místo podnikání Novosady 1329, Holešov, 769 01. Útulek Zlín je sdružením fyzických osob, které slouží především jako zařízení pro zaběhnuté, toulavé, opuštěné a odebrané psy a kočky, současně provozuje i služby psího hotelu.    Útulek Zlín je správcem osobních údajů svých klientů.  

Za účelem naplnění své činnosti zpracovává Útulek Zlín osobní údaje svých klientů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob poskytujících Útulku Zlín pravidelnou finanční pomoc formou virtuální adopce, evidence osob, které Útulku Zlín předali nebo si z Útulku Zlín převzali psa nebo kočku, nebo si je propůjčili na venčení. Účelem zpracování osobních údajů je rovněž administrace poskytovaných služeb.

 

Útulek Zlín ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Útulek Zlín používá osobní údaje klienta pro účely statistiky a zlepšování služeb a informací poskytovaných prostřednictvím webových stránek, osobní údaje klienta rovněž zpracovává a předává je třetím subjektům. Útulek Zlín v této souvislosti zavedl jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo bezplatně získat informace o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích, a právo nechat údaje upravit, zablokovat nebo odstranit. V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte Útulek Zlín prostřednictvím e-mailu utulekzlin@volny.cz.

Subjekt údajů má právo obrátit se kdykoli se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz, posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

 

28. kvě, 2018 · Eva Poiselová

Poslední aktuality

  • IMG_5391 Sobotní setkání 19.9.2020....co napsat?

    Bylo to perfektní, návštěvníci a páníčci pohodoví a příjemní lidé, psíčci krásní a spokojení, počasí nádherné, jídlo a pití moc dobré, tombola vyprodaná......za nás to byla úžasná a poklidná akce plná pěkných setkání.

    22. zář, 2020
  • 4 (4) Zítřejší setkání....aktuální informace !!!!

    Máme přihlášeno 34 psíků se svými majiteli. Vše máme nachystáno a připraveno, počasí má být hezké a my se na Vás těšíme jako každý rok.

    18. zář, 2020
  • IMG_3966 Podzimní setkání již za týden !!!

    V každé kategorii (malí, střední, velcí) máme dosud přihlášeno 9 -10 psíků se svými majiteli. Pokud ještě váháte, můžete se přihlásit do 15.9.2020 (do úterý). Celá akce včetně bufetu a tomboly probíhá ve venkovních prostorách. Takže hlavně...

    11. zář, 2020
  • img_0537-1- (2) Podzimní setkání útulkových psů a jejich majitelů - 19.9.2020

    Rádi bychom Vás pozvali na XV.ročník našeho útulkového setkání pejsků a jejich pánů, které se uskuteční 19.9.2020 od 13.hod v areálu našeho útulku. 

    09. srp, 2020
Evidence psů - Centrální registr psů

Kontaktní formulář Zlínského útulku

Máte-li jakýkoliv dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat prostřednictvím tohoto jednoduchého formuláře.

Zpráva byla úspěšně odeslána. Děkujeme!

nebo nám můžete zavolat: +420 577 244 444