Načítám, čekejte prosím ...

Informace ke statusu útulku (GDPR)

Útulek pro zvířata v nouzi Vršava je spolek Útulek Zlín, z.s. zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. Zn. L26367 (dále jen „Útulek Zlín“). Provozovnou spolku je adresa útulku - Mezilesí 628, Zlín-Vršava, sídlem spolku je adresa - Novosady 1329, Holešov, 769 01, iČO 08633045 v zastoupení předsedy spolku, Eva Poiselová Ph.D. Útulek Zlín je spolkem vzniklým za účelem provozování zařízení pro zaběhnuté, toulavé, opuštěné a odebrané psy a kočky. Útulek Zlín je správcem osobních údajů svých klientů.  

Za účelem naplnění své činnosti zpracovává Útulek Zlín osobní údaje svých klientů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob poskytujících Útulku Zlín pravidelnou finanční pomoc formou virtuální adopce, evidence osob, které Útulku Zlín předali nebo si z Útulku Zlín převzali psa nebo kočku, nebo si je propůjčili na venčení. Účelem zpracování osobních údajů je rovněž administrace poskytovaných služeb.

 

Útulek Zlín ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Útulek Zlín používá osobní údaje klienta pro účely statistiky a zlepšování služeb a informací poskytovaných prostřednictvím webových stránek, osobní údaje klienta rovněž zpracovává a předává je třetím subjektům. Útulek Zlín v této souvislosti zavedl jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo bezplatně získat informace o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích, a právo nechat údaje upravit, zablokovat nebo odstranit. V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte Útulek Zlín prostřednictvím e-mailu utulekzlin@volny.cz.

Subjekt údajů má právo obrátit se kdykoli se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz, posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

 


Přiložená videa

28. kvě, 2018 · Eva Poiselová

Poslední aktuality

  • logo (1) Nadace na ochranu zvířat nám poskytla dotaci

    Děkujeme moc "Nadaci na ochranu zvířat" za finanční pomoc ve výši 5000,- Kč, která byla použita k úhradě nákladů spojených se dvěma veterinárními...

    14. čec, 2021
  • 2A9897C7-1337-4E99-9065-12ABEBBFE6B4 Prosíme uklízejte při venčení útulkových psů !!!

    Venčení našich útulkových psů je určitě bohulibá a prospěšná činnost a jsme za ni rádi, ale bohužel přináší opakovaný problém. Při východu z...

    21. čen, 2021
  • 036C5C69-32FC-4BA8-AEB6-B32709D5E812 Nové útulkové omalovánky

    Máme radost, že Vám můžeme představit nové omalovánky našeho útulku.

    13. čen, 2021
  • stažený soubor Venčení opět obnoveno

    Na základě epidemiologické situace můžeme opět obnovit venčení psů a obvyklé návštěvní hodiny pro veřejnost. Tudíž platí návštěvní doba pro...

    15. kvě, 2021
Evidence psů - Centrální registr psů

Kontaktní formulář Zlínského útulku

Máte-li jakýkoliv dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat prostřednictvím tohoto jednoduchého formuláře.

Zpráva byla úspěšně odeslána. Děkujeme!

nebo nám můžete zavolat: +420 577 244 444