Načítám, čekejte prosím ...

Informace ke statusu útulku (GDPR)

Útulek pro zvířata v nouzi Vršava je spolek Útulek Zlín, z.s. zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. Zn. L26367 (dále jen „Útulek Zlín“). Provozovnou spolku je adresa útulku - Mezilesí 628, Zlín-Vršava, sídlem spolku je adresa - Novosady 1329, Holešov, 769 01, iČO 08633045 v zastoupení předsedy spolku, Eva Poiselová Ph.D. Útulek Zlín je spolkem vzniklým za účelem provozování zařízení pro zaběhnuté, toulavé, opuštěné a odebrané psy a kočky. Útulek Zlín je správcem osobních údajů svých klientů.  

Za účelem naplnění své činnosti zpracovává Útulek Zlín osobní údaje svých klientů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob poskytujících Útulku Zlín pravidelnou finanční pomoc formou virtuální adopce, evidence osob, které Útulku Zlín předali nebo si z Útulku Zlín převzali psa nebo kočku, nebo si je propůjčili na venčení. Účelem zpracování osobních údajů je rovněž administrace poskytovaných služeb.

 

Útulek Zlín ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Útulek Zlín používá osobní údaje klienta pro účely statistiky a zlepšování služeb a informací poskytovaných prostřednictvím webových stránek, osobní údaje klienta rovněž zpracovává a předává je třetím subjektům. Útulek Zlín v této souvislosti zavedl jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo bezplatně získat informace o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích, a právo nechat údaje upravit, zablokovat nebo odstranit. V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte Útulek Zlín prostřednictvím e-mailu utulekzlin@volny.cz.

Subjekt údajů má právo obrátit se kdykoli se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz, posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

 


Přiložená videa

28. kvě, 2018 · Eva Poiselová

Poslední aktuality

  • 18546A3A-0004-4C7F-BC4C-56B68D44C172 15. říj, 2021 Konečně...Útulkový kalendář na rok 2022 !!!

    Máme radost, že Vám konečně můžeme představit náš útulkový kalendář na rok 2022. Je takový, na jaký jste zvyklí - stolní, týdenní, obsahuje fotky...

  • 244208204_4764920373520587_4585768726957943032_n 11. říj, 2021 "Párty NeeAsi pro útulek"

    Další tradiční akce na podporu našeho útulku! Děkujeme moc pořadatelům, kteří nám chtějí pomoci a každý rok na náš útulek myslí....

  • 243857753_3112615272394253_3776890155638701890_n 11. říj, 2021 Dobročinný knihotrh

    Jsme moc rádi, že nás opět oslovili knihomilové a nabídli nám pomoc ve formě Knihotrhu, který se bude konat 29.10. ve Zlatém Jablku. Takže pokud...

  • 61F41A44-269E-4F77-82B0-A1ED5E0F9229 14. zář, 2021 Setkání se blíží…..

    Setkání se blíží..... Kategorie velkých psů má ještě dost volných míst, tak se nebojte se svým velkým útulkovým pejskem přihlásit. A udělali jsme...

Evidence psů - Centrální registr psů

Kontaktní formulář Zlínského útulku

Máte-li jakýkoliv dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat prostřednictvím tohoto jednoduchého formuláře.

Zpráva byla úspěšně odeslána. Děkujeme!

nebo nám můžete zavolat: +420 577 244 444