Načítám, čekejte prosím ...

Útulek pro zvířata v nouzi Zlín Vršava

Děkujeme všem, kteří nám pomáhají

Opravdu si velice vážíme všech, křeří nas doposud podpořili
nebo nám přispěli finanční částkou nebo jakoukoli další pomocí. 
 

Telefon: 577 244 444   E-mail: utulekzlin@volny.cz

Informace ke statusu útulku (GDPR)

Útulek pro zvířata v nouzi Vršava je sdružením fyzických osob – Eva Poiselová, PhD. a MVDr. Dominik Gregořík, pod názvem Útulek pro zvířata v nouzi Zlín-Vršava (dále jen „Útulek Zlín“). Sídlem sdružení je Mezilesí 628, Zlín-Vršava v zastoupení dle občanského zákoníku osoby – Eva Poiselová, IČO 75676753, místo podnikání Novosady 1329, Holešov, 769 01. Útulek Zlín je sdružením fyzických osob, které slouží především jako zařízení pro zaběhnuté, toulavé, opuštěné a odebrané psy a kočky, současně provozuje i služby psího hotelu.    Útulek Zlín je správcem osobních údajů svých klientů.  

Za účelem naplnění své činnosti zpracovává Útulek Zlín osobní údaje svých klientů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“). Účelem zpracování osobních údajů je evidence osob poskytujících Útulku Zlín pravidelnou finanční pomoc formou virtuální adopce, evidence osob, které Útulku Zlín předali nebo si z Útulku Zlín převzali psa nebo kočku, nebo si je propůjčili na venčení. Účelem zpracování osobních údajů je rovněž administrace poskytovaných služeb.

 

Útulek Zlín ukládá osobní údaje klientů pouze s jejich souhlasem. Útulek Zlín používá osobní údaje klienta pro účely statistiky a zlepšování služeb a informací poskytovaných prostřednictvím webových stránek, osobní údaje klienta rovněž zpracovává a předává je třetím subjektům. Útulek Zlín v této souvislosti zavedl jednotná interní pravidla pro ochranu osobních údajů založená na požadavcích obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Na požádání má klient právo bezplatně získat informace o těchto pravidlech, jakož i informace o jeho uložených osobních údajích, a právo nechat údaje upravit, zablokovat nebo odstranit. V případě dotazů či stížností týkajících se ochrany osobních údajů kontaktujte Útulek Zlín prostřednictvím e-mailu utulekzlin@volny.cz.

Subjekt údajů má právo obrátit se kdykoli se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz, posta@uoou.cz, tel. +420 234 665 111

 

Tato webová stránka je průběžně aktualizována a informace doplňovány.

 

28. kvě, 2018 · Eva Poiselová

Kontaktní formulář Zlínského útulku

Máte-li jakýkoliv dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat prostřednictvím tohoto jednoduchého formuláře.

Zpráva byla úspěšně odeslána. Děkujeme!

nebo nám můžete zavolat: +420 577 244 444